Lejerbo stod overfor en stor SAP implementeringsproces og vidste, at implementeringen ville give mange ekstra timer og mere slid for deres medarbejdere.
Derfor var det vigtigt at få informeret, involveret og motiveret alle medarbejderne.


[superquote] “Change has considerable psychological impact on the human mind. To the fearful, change is threatening, because it means, that things may get worse.
To the hopeful, change is encouraging, because things may get better. To the confident, change is inspiring, because the challenge exists to make things better.”
King Whitney. Jr[/superquote]


Forandring og proces

For at få alle med i processen og minimere den frygt, der naturligt er overfor store forandringer, udviklede vi et helt specielt “kit”, en æske, til medarbejderne. I æsken lå der små ting, som kunne være med til at højne energiniveauet og redde medarbejderne i pressede situationer. Alle delene i ”Lad os så komme i gang” kittet, blev eksekveret i en ren og enkel stil, som ledte tankerne hen på medicin / kosttilskud og de forskellige elementer fik et humoristisk twist.”Vi ved godt, at det bliver hårdt, men lad os gå positivt ind i det og få det bedste ud af det!” Det var budskabet. Der blev også produceret en lille Pixibog til de indvolverede medarbejdere.
[aside title=”Kunde: Lejerbo”]

Art direction og grafisk design: Tine Larsen.

Bureau: Lejerbo kommunikations afd.[/aside]